Turen videre til Bodø

IMG_5594IMG_5598

Etter 4 timer kjøring og resten av dagen til bruk i Namsskogan Familiepark, var det godt å tenke på at vi hadde bestilt oss en hytte for den kommende natten. Brekkvasselv camping, heter det der vi bodde. Her hadde vi naturen og sjøen rett utenfor hyttedøren, en liten jokerbutikk, en bensinstasjon og edge-internett, haha.

Vi kjørte innom butikken for å kjøpe oss litt snacks, frukt, kveldsmat, frokost og et spill. Alt som var igjen var et Yatzy-spill, så dette ble det mange runder av, før vi etterhvert sovnet i hver vår køyseng.


Mandag 11. august.

IMG_5603 IMG_5604 IMG_5617 IMG_5619 IMG_5628 IMG_5630

Etter en god natts søvn i hytten vår, våknet vi opp til en knallfin dag. Solen strålte og varmet godt, og dermed ble frokosten inntatt ute i den fine naturen, før det var tid for utsjekk og avgang nordover igjen. Vi visste kjøringen kom til å ta over 6 timer, så vi hadde ikke akkurat noen tid å miste.

IMG_5659 Nylig oppdatert11IMG_5686

7 timer kjøring, noen dopauser, litt drivstoff, veiarbeid langs veien, middag, og en powernap senere – ankom vi den nye hybelen min i Bodø klokken 21.30. Siden jeg ikke hadde sett hybelen i virkeligheten før, var jeg veldig spent på hvordan hybelen kom til å bli. Vi parkerte bilen utenfor, og gikk nervøse og spent bort til huset og ringte på. Hybelvertene var  hyggelige, og hybelen var mye finere i virkeligheten enn på bildene – så både jeg og Robert ble helt i ekstase, etter de hadde vist oss rundt!

Hvordan det ser ut her, kommer i et innlegg senere. Ha en fin dag, så lenge 🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s