1 år

9. august
Nå har jeg og Robert vært sammen i ett år! Det føles så fantastisk godt, trygt, fint og deilig å være sammen med en så kjekk, fin, omsorgsfull, trofast og snill kjæreste! En som alltid vil meg godt, setter meg først, og som alltid er her for meg. Hver eneste dag med Robert, føler jeg meg så glad, nyforelsket og elsket, som gjør at jeg føler meg som verdens heldigste jente. Hver eneste dag♥


 

Hele lørdags for- og ettermiddag, brukte vi til å pakke, kaste og vaske ut av hybelen min. Vi hadde egentlig sett for at dette kunne ta ca 3 timer, men disse timene doblet seg visst. Jeg hadde visst litt mer ting lagret nå, som var bortgjemt både her og der, så tiden gikk.

Trøtte og slitne satte vi oss ned hjemme hos Robert. Han sovnet en stund, mens jeg måtte begynne å stelle meg for kvelden. For til tross for at vi hadde brukt hele dagen på å styre rundt på den gamle hybelen min, skulle ikke det stoppe oss for å feire dagen vår! Til kvelden hadde vi nemlig bestilt oss et bord på Trondheims fineste restaurant, Eld, for en bedre middag! En 5 retters middag, for å være nøyaktig!

IMG_5254 IMG_5258 IMG_5265 IMG_5266 IMG_5269

Etter en nydelig middag – (som vi fortsatt får vann i munnen av å tenke på,) forsatte vi turen rundt i byen. Vi satt oss først inn på Friday’s og tok noen drinker, og møtte etterhvert også min gode venninne, Anna. Hun hadde kommet flyttende fra Romsdalen til Trondheim dagen før, fordi hun skal begynne å studere på NTNU.

IMG_5272 IMG_5273Verdens beste aka mannen i mitt liv♥

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s