God morgen

IMG_1858God morgen lesere! Håper dere har det bra for tiden, og at dere så smått har begynt å komme i julestemning! Tenk nå har det blitt desember alt! Ute har det snødd og tint omhverandre i flere uker allerede, så jeg har i lengre tid hatt litt julestemning i hjerterota. Men i går var det jo 1. desember, og julegrantenning både her og der, så nå kjenner jeg at jula for alvor begynner å nærme seg. Bloggjubileumet mitt er også ikke så langt unna da, med andre ord! Snart har jeg faktisk blogget i fem år! FEM år! Det er faktisk veldig lenge det! Om det har vært noen veldig aktive bloggår, er en annen sak, men poenget er at… jeg har jo faktisk delt ganske mye om meg selv – offentlig!

Apropos om meg selv. I morgen poster jeg nok et innlegg – om meg selv. Et litt mer personlig innlegg, der jeg skal dele hva jeg i flere år har slitt med. Men det kommer i morgen 🙂

Håper alle får en kjempefin dag! Jeg skal i hvert kose meg. Først går turen til sentrum for å kjøpe litt julegaver, før jeg tar meg en tur på trening! Ha det fint, så blogges vi!
-Elise

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s