Atlantis

Torsdag 21. februar.
Med bare tre dager igjen til bruk, hadde vi i dag bestemt oss for å reise ytterst ut på «Palmen» på Atlantis, for å kose oss der. Dette er egentlig et hotell, men som også har en stor badepark, et stort akvarium og noen butikker rundt om. Så etter frokosten, bar det rett avsted på rommet for å pakke veska med solkrem, bikini og kamera, før vi tok en taxi avgårde til Palmen.
DSC_2429IMG_0481IMG_0488IMG_0495IMG_0508
De første (fire-fem-seks?) timene vi var der ute, brukte vi på å registrere billettene våre, skjønne oss på det helt forferdelige touch-og-scanne-systemet til garderobeskapene, sole oss, spis mat, og skli rundt i sklier i badeparken. Hvor mange sklier som var der, har jeg ingen anelse om, men jeg for min del «rakk» bare å ta to sklier, siden jeg hadde brukt resten av tiden til å ligge ved stranden. Men skliene var ganske lange, så… Den ene vi tok brukte vi sikkert 20-30 minutter å komme rundt, eller noe sånt?

Da solen begynte å gå ned, og det begynte å bli litt kjølig, gikk vi og dusjet og ordnet oss, før vi gikk til akvariumet. Her var det alle mulige fisker og havdyr, du kan tenke deg. Vi tok mange bilder der inne, men siden det var ganske mørkt der inne, så ble ikke alle bilene like bra. Men her har noen av de som ble vellykket:IMG_0517IMG_0523IMG_0530IMG_0533IMG_0552IMG_0560IMG_0568IMG_0579IMG_0587
Da dagen på Atlantis var omme, bar det tilbake til hotellet, og rett i seng. I morgen skal vi nemlig opp gryyyytidlig, for å se Burj Khalifa!
-Elise

Reklamer

One thought on “Atlantis

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s