Ørken-safari

Onsdag 20. februar.
Etter at te, grovbrød, frukt, egg og pannekaker var kommet ned i magen, bar det rett over til lobbyen for å bestille oss en tur til ørkenen. Ikke en tur for å bare se sanden liksom, men en tur som inkluderte både rallykjøring i sanddynene, mat og underholdning på en camp, og kamel-riding! Mamma og Pappa hadde vært på en slik tur, da de var her sist, så de fortalte litt hva vi kom til å oppleve. Og at jeg gledde meg, dét var det ingen tvil om!

Før vi tok turen ut i ørkenen, var det noen timer å vente. Vi tok derfor å splittet oss i to, og gikk litt rundt i området her vi bor.
IMG_0275IMG_0303
Favoritt-utsikten min må nesten være fra hotellet sitt basseng. Bare se:IMG_0322IMG_0330
Bare det at vi kan ligge og sole oss og svømme under disse store bygningene, er egentlig helt sykt, etter min mening!IMG_0336
Sååå var det tid for ørken-safari! Vi ble plukket opp på hotellet med den kuleste bilen av dem alle, nemlig en sølvgrå Hummer! Utrolig kul på utsiden, men litt vel trang inni – i hvert fall for meg og Pappa som satt helt bakerst i bilen. Men gøy var det likevel. Sjåføren kjørte som en villmann over sanddynene, og vi satt og hylte og flirte omhverandre, sammen med et engelsk par! Opplevelsen var helt syk, og om bilen kom til å bikke overende, ante vi ikke, men sjåføren påstod likevel at han hadde kontroll, selv om det virket som om kjøringen var helt tilfeldig. Bilen var i hvert fall godt utstyrt med stolper, i tilfelle vi skulle bikke over ende. Heldigvis gjorde den ikke det, men godt fast måtte vi i alle fall holde oss! Sikkerhetsbeltet var festet, spyposer lå godt tilgengelig, og ellers hadde vi god stemningsmusikk. Det vil si; på de verste stedene vi kjørte, ble det for eksempel spilt av en «Allah, Allah, Allah»-sang, haha!IMG_0385
Den utrolig stilige bilen vår!
IMG_0361IMG_0375IMG_0377IMG_0386IMG_0390IMG_0412IMG_0415IMG_0418DSC_2273DSC_2278IMG_0427IMG_0434DSC_2299IMG_0450
Jeg fikk ri på kamel for andre gang!IMG_0455
Det ble dessverre ikke tatt så mange bilder på campen. Men kort sagt så var det en camp midt ute i ørkenen. Her var det laget til bord og puter vi kunne sitte på, hvor vi etterhvert ville få servert grillmat og drikke, mens vi fikk underholdning på scenen. Små suvenir-butikker, var det også her. Ellers kunne man også ri på kamel og kjøre ATV (som vi også gjorde).

Dagen her ute i ørkenen var virkelig en kjempefin og spennende dag! Vi fikk oppleve så utrolig mye, og alt gav minner for livet!
-Elise

Reklamer

2 thoughts on “Ørken-safari

  1. I’m really impressed with your writing skills and also with the layout on your blog. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Anyway keep up the excellent quality writing, it’s rare to see a great blog like this one nowadays..

  2. Åh du er sååå pen, blir så sjalu! Skikkelig fn kropp, perfekte lår og legger. Så har du den huden aller ønsker seg og plettfritt hår. Ser alltid på bloggen din når jeg skal ha klesstips eller inspirasjon, siden du har så bra stil.

    Mener det! Du er sinnsykt fin

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s