Rom-prosjektet

Tirsdag 19. februar.
Etter et par netter på to, fine hotellrom, men med en litt dårligere utsikt, var vi i full gang med rombytte. Det var spesielt det ene rommet som var ille, da det også kom mye støy fra et stort bygge-prosjekt som var rett på utsiden. På bildet under kan du se hotellet vårt, helt til høyre, bak det brune bygget. Og slik var liksom utsikten på det ene rommet. Utsikten var jo én ting, men det å konstant høre borring og dunking var en annen ting.IMG_0290
Hotellet var, i følge resepsjonisten, «helt» fullbooket. Men etter litt fortvilelser og diskusjoner, fikk vi det endelig som vi ville! To nye rom!

Ellers ble denne dagen bare brukt til å ligge på stranden! I fire timer lå vi bare og koste oss i varmen, sov, svømte og ble brune. På kvelden tok jeg og Mamma oss også turen opp på hotellet sitt spa, for å unne oss litt massasje. Jeg, som enda hadde vonde bein etter gårsdagens shoppingrunde, prioriterte beina. Mens Mamma derimot tok en rygg- og nakkemassasje. Litt badstue og steamdusj tok vi også, før vi ordnet oss for å spise ute. Livet!

Om det ble tatt noen flere bilder denne dagen, er jeg litt usikker på? Isåfall skal jeg oppdatere innlegget senere.

-Elise

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s