Koser oss i Emiratene

IMG_0243
Hei, alle sammen! Det har gått mange dager siden jeg tok opp mac’en sist gang, men alt er bare bra! Vi storkoser oss her i Dubai, og lever herlige dager med varme, sol og luksus!

Dubai er virkelig en fascinerende og fin by! Den er noe for seg selv, og virkelig noe å oppleve. Bygningene, kulturen/religionen, landskapet og ikke minst skriftspråket er noe for seg selv. Alt virker også utrolig trygt her, selv om menneskene her kan virke litt «skumle  for en nordmann som meg, som knapt hadde sett en burka og en sjeikedrakt før. Nå virker derimot draktene veldig stilige, ettersom man kan se etter detaljer, som forteller hvor de kommer fra.

Uansett. Siden søndag har vi som sagt bare hatt det kjempebra! Vi ankom Hilton Jumeirah Hotel rundt tre-tiden på natten, lokal tid. Da var det rundt 18 timer siden vi reiste hjemme ifra Romsdalen, så da sier det seg vel selv at vi var ganske så slitne, selv om vi fikk sovet en del på flyene.

Dagen etterpå bar det forholdsvis tidlig opp, hvor vi først fikk inntatt oss en stor og god hotellfrokost, før det bar rett til The Mall of The Emirates! Shopping altså! Og senteret… det var helt sykt… stort, flott og ja! Det mest spesielle var kanskje ski-området som var der inne! Midt inne i kjøpesenteret gikk det liksom an å stå på slalom, gå på skøyter, ha snøballkrig… Dere skjønner. Haha, så jeg følte meg nesten litt «hjemme» med all snøen, granskogen og dunjakkene, men ville så absolutt ikke inn i dit!
IMG_0227IMG_0234
Den eneste kulden jeg og Mamma ville ha, var vanilje-frappuccinoen på Starbucks! Mmm, standard!IMG_0256
Det var vel (x antall?) hundrevis av butikker, og eeeeekstremt langt å gå for å komme gjennom alt. Men likevel fikk jeg ikke med meg flere poser enn fra Sephora, Victoria’s Secret, Nike og Forever 21! Utrolig, men sant. «Heldigvis» skal vi på Dubai Mall (verdens største shoppingsenter) på lørdag, så da blir det nok mer shopping!
-Elise

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s