Last night

DSC_0457DSC_0449DSC_0456DSC_0461
Med herlige venner, nydelig mat, gode filmer og god stemning, ble ikke gårsdagen noe annet enn kjempekoselig! Jeg, Julie og Cecilie hadde i en uke planlagt at vi skulle ha oss en jentekveld, hvor vi bare skulle kose oss hjemme hos Julie med god mat og filmer. Og god mat ble det virkelig! Lakseruller, biff, fløtegratinerte poteter, egenkomponert saus og grønnsaker til, var det menyen bestod av. Og vi hadde bare fire ord å si om maten; Oh my gad, NAM!

Etter maten, satt vi egentlig bare i sofaen og slappet av, snakket og koste oss med filmer. The Impossible, Think Like A Man óg Savages, var tre filmer vi så i løpet av kvelden! Herregud – tre filmer liksom! Den førstnevnte var den aller beste, etter vår mening, da vi bare satt og levde oss inn i filmen og tørket tårer. Til dere som ikke kjenner til filmen, så handler den om tsunamien i 2004, og utspilte seg fra en families virkelige historie.

Etter de to første filmene var sett, reiste vi og hentet Saber, som hadde vært på byen. Han ødela jo hele «jentekvelden» da, haha, men koselig var det uansett.

Håper dere også hadde en kjempefin lørdagskveld!
-Elise

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s