Ansiktsmaling på Trondheim Torg

Cathrine, Anita og Natalie.I helga er det «Trondheimshelg» her i Trondheim. En helg hvor dyktige arrangører ordner istand forskjellige aktiviteter for folk flest vil kunne delta i. Og på disse aktivitetene, som har som mål å få folk i bedre form, deltar det både store og små i alle aldere.

Jeg for min del var ikke med på noen av aktivitetene som var satt opp. Derimot var klassen vår blitt innleid av Adressa til å male ansiktsmaling på de som ville ha det! Så fra klokka 10.00 til 16.00 var vi plassert både på Torget og på Nordre, og malte både sommerfugler, Spider-Man, pandaer, marihøner, tigre, kaniner og katter, for å nevne noe. Jeg for min del kunne bare de fire første, men det var egentlig nok, ettersom at sommerfuglen var den mest etterspurte «figuren» 🙂

Uansett så viste det seg å være en mye gøyere og koseligere jobb, enn jeg egentlig hadde sett for meg. For ikke nok med at ungene var superskjønne, men det å se smilene på ungene etter de hadde fått sett resultatet av ansiktsmalingen – var bare helt fantastisk!
-Elise

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s