De idylliske Phi Phi -øyene

12. august 2012.
Dere har sikkert sett bilder av idylliske øyer, hvite stender, grønnt hav, og små trebåter i magasiner og reklamer, som bare har fått dere til å drømme dere langt bort fra øyeblikket? Det har i hvert fall jeg gjort hundrevis av ganger. Drømmen om å kunne se «paradis» med egne øyne er noe jeg har bært med meg så lenge jeg kan huske, og den 12. august var jeg så heldig som fikk bli med til Phi Phi -øyene, utenfor Phuket. Da hadde nemlig Pappa bursdag, og vi tenkte som så at vi måtte finne på noe spesielt! Så da ble valget enkelt – vi reiser til Phi Phi!

Grytidlig søndag den 12. august, ble vi plukket opp av bil, som skulle kjøre oss til den andre siden av Phuket. Der skulle det stå en båt, som vi skulle bli med. Og som en del av den båten fikk vi oppleve de forskjellige stedene og øyene, som ligger under navnet «Phi Phi».

Blant andre ting fikk vi oppleve å snorkle. Dette var noe jeg aldri hadde gjort før, så det var selvfølgelig en spennende opplevelse å kunne svømme med hundrevis av fargerike fisker, se koraller og bare se livet som ligger under havoverflaten! Her er blant andre jeg og Andreas uti og snorkler:Senere fikk vi både lunsj-buffet og tid til å se oss litt rundt på de forskjellige strendene. Bade- og sole oss fikk vi også gjøre, på de fine strendene.Som å gå på hvetemel!

I tillegg til snorkling, sol og bad, fikk vi se apekatter – igjen. Denne gangen på Monkey Beach, som stranda heter så fint. Men her gikk vi ikke på land. Båten kjørte derimot helt inn til stranda, mens nøtter ble kastet inn på stranda for å få lokket frem apekattene, slik at vi kunne se dem.Senere på kvelden hadde Pappa ett ønske om å spise på Hard Rock Café, her i Phuket, siden han hadde bursdag. Så da ble det avgårde til Patong i en Tuk Tuk. På menyen stod det både fajitas og spare ribs, men i tillegg til dette var Pappa så heldig å få en liten muffins (laget av bare krem), i tillegg til sang og ballonger, av Ann, som var servitrisa vår!En fin dag og en fin feiring, av verdens beste pappa!
-Elise

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s