Shopping på Jungceylon Shopping Mall

11. august 2012.
Hei! Etter å ha ligget fire dager bak i bloggingen, kan jeg virkelig ikke si annet enn at jeg har prøvd. Jeg har prøvd alt jeg kan for å laste opp bilder og tekst, men med ett kjempetregt internett, har jeg ikke engang klart å laste opp bildene før !

Uansett. Den 11. august, altså lørdagen, brukte vi dagen vår i Patong. Der ligger det ett enormt stort shoppingsenter med navn Jungceylon, som vi hadde fått anbefalt av søskenbarnet mitt, og som vi selvfølgelig måtte sjekke ut! Guttene hadde allerede sneket seg en tur i går, men ble med jeg og Mamma i dag også. Så i en rød og åpen «Tuk Tuk» som drosje, reiste vi innover mot Patong.

Kjøpesenteret var enormt, og hadde alle mulige ting og tang for salg. Men det ble ikke stort mer enn ett par Converse og en t-skjorte, som ble med meg hjem etter denne dagen. Men siden jeg og Mamma på langt nær fikk sett halve senteret, må vi prøve å ta oss en tur tilbake en annen dag også.Vi tok oss en liten pause på Starbucks, før vi tok siste innspurt på shoppingen, før senteret skulle stenge.-Elise

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s