Korpstur: Trondheim dag 2

Lørdagen var kjempefin! Vi startet dagen tidlig, og etter en god frokost reiste vi gode og mette til byen. Nidarosdomen var første holdeplass, hvor vi skulle få se kirka, i tillegg til at vi også skulle spille en liten «konsert» like ved Nidarosdomen. Kirka hadde jeg jo vært inne i én gang før, da jeg var på konfirmanttur med klassen for tre år siden, og som sist var den kjempefin. Derimot var «konserten» vi spilte noe for seg selv. Vi satt ute i det fine været og spilte. Men fin musikk var ikke like enkelt å lage som det har brukt å vært. Vinden blåste så sterkt at notene fløy avgårde hele tiden, noe om gjorde at det hele ble mer eller mindre enn opplevelse for seg selv. Men gøy var det i hvert fall!Korpsgjengen.Benedikte, Marius og Anna.
Mari.Hanna.

Tanja.Simone.

Da Nidarosdomen var sett, konserten spilt, og vi hadde fått trasket litt rundt i byen, reiste vi på ett sted hvor de hadde go-kart! Der fikk vi 16 minutter kjøretid hver, hvor fem og fem fikk kjøre sammen – i hvert fall i begynnelsen, før noen klarte å kjøre i stykker den ene bilen. Men alle var i hvert fall helt enig om at det var sykt gøy å få lov til å kjøre fort, fælt og farlig!
Da vi var ferdig med å kjøre go-kart, ble det en tur tilbake på hotellet for å skifte, før vi reiste på Egon for å spise middag, og se oss litt mer rundt i byen.Julie, meg, Tanja, Julia og Vegard.Og Marius da, som sikkert har okkupert halve minnekortet mitt av bilder av seg selv.
-Elise

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s