«Gøy På Landet» -innspilling

Programlederne fra TV-serien «Gøy På Landet».

Hei hei! I dag har det vært en ganske så gøy og spesiell dag for kommunen vår, for i dag har nemlig TV Norge-programmet «Gøy På Landet» vært på besøk hos oss her i Vestnes! Vestnes er da hjemkommunen min, og siden Vestnes da fikk besøk av dette TV-teamet, så måtte jeg jo selvfølgelig være med og støtte opp kommunen med besøket!

Etter litt over én time over tidsskjemaet kom endelig bussen med damene ombord, etter flere filmopptak med musikk fra Vestnes skulekorps og jubel fra folka i bygda. Men litt kjedelig var de jo å stå ute og vente på bussen med damene, når været skiftet fra sol til regn og vind. Og ikke minst var det jo iskaldt å stå der ute, men heldigvis var det blitt tent ett bål litt bortenfor som vi kunne stille oss ved for å varme oss, mens TV-teamet ordnet innstillingene på lyden og kameraene.Spennende var det da bussen med by-damene endelig kom, og vi fikk se de potensielle ny-innflyttende damene! Og da TV-teamet hadde fått tatt film ett par-tre ganger av at damene løp ut bussen og at ordføreren vår presenterte Vestnes kommune, kom også ungkarene kjørende i denne bilen:Jeg, Siv og Anne Marte.
Jeg, Siv og Anna.

Da filmingen var ferdig, etter en halvannen time, tok vi turen til sentrum for å se hva som skjedde der. Der var det litt forskjellige stands og show som vi kunne se på, men jeg og Anna tok oss heller inn på kaféen for å kjøpe oss en kakao hver å varme oss på, etter at vi kom fra første del av innspillingen.I tillegg til show var det andre ting å se og prøve ut. Her for eksempel fikk både Anna og jeg prøvd ut dette stilige «fremkomstmiddelet», som vi alltid har ønsket oss å prøve ut:Apropos show. Da klokken slo 17.30, var det vår tur til å vise oss frem. For to år siden satt skolekorpset (som jeg spiller i) opp musikalen «Tomra Griiis», og fikk for ett par dager siden spørsmålet om å vise frem et lite innslag fra den musikalen. Så da ble det dans til «Grease Lightnin» i kjent Grease-stil:Edit: Episoden fra Vestnes i «Gøy På Landet» kommer forresten på TV Norge i løpet av denne høsten!
-Elise

Reklamer

2 thoughts on “«Gøy På Landet» -innspilling

  1. Tomra Griis te å ma! Damene må no bli imponerte 🙂 Ser ut som en superkjekk dag! 😀

  2. Tilbaketråkk: “Gøy På Landet” – Vestnes « Elise Furland

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s